Köprü İlkokulu
KÖPRÜKÖY KÖYÜ YENİ MEVKİİ 71 SK. KESKIN KÖPRÜ ILKOKULU BLOK NO: 7 KESKİN / KIRIKKALE
03185758005 /

VİZYON

Gelişimin hızlı adımlarla ilerlediği içinde yaşadığımız bilgi çağında, teknolojiyi yakından takip edebilen, geleceğin gerektirdiği yeterliklere sahip, donanımlı ve yaratıcı bireylerin yetiştiği bir okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan; insan haklarına saygılı, kendine güvenen, kişilikli, sorun çözme yetisine sahip, sorumluluk almaktan kaçmayan, yeteneklerinin farkında olup onları geliştirmeye çalışan, aklı ve bilimselliği temel ilke edinmiş demokratik,çağdaş, laik bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2011-2012 eğitim -öğretim yılında 2 Fen Lisesi 1 Anadolu Öğretmen Lisesi 3 Anadolu Lisesi öğrencimiz yerleşmiştir

Tam Gün

08.50-14.30

Kırıkkale´ye 35 Keskin´e 32 Km uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kızılırmak kenarında Ankara-Kaman yolu üzerinde bulunan mkasaba Karakeçili ilçesine 5 km uzaklıktadır.